Trappen

De trap als visitekaartje

Op uw vraag ontwerpen we trappen op maat in allerlei materialen en vormen zodat ze perfect aansluiten bij uw persoonlijke stijl. Uiteraard gaat elk trapontwerp steeds gepaard met de hoogste veiligheidsnormen en kunt u kiezen voor een originele afwerking.

Met een trap in metaal kunt u werkelijk alle kanten op. Van een strakke, industriële trap tot een elegant exemplaar met een sierlijk gevormde balustrade.

De trapwangen kunnen worden vervaardigd in verschillende soorten bewerkingen zoals trapwangen in Z-vorm (gekarteld), in rechte vorm, met centrale middenboom, …

Deze kunnen gecombineerd worden met treden in verschillende materialen zoals hout, glas, natuursteen of staal. Door het samenspel van verschillende materialen wordt er een esthetische trap ontwikkelt die degelijkheid met stijl combineert.

Om te vermijden dat het metaal kan gaan oxideren, krijgt de trap een speciale behandeling. Alle metalen trapdelen worden gezandstraald en gepoedercoat in een RAL-kleur, eventueel in structuurlak. Op deze manier kunt u uw trap mooi laten aansluiten bij de tinten van uw interieur voor wat een persoonlijk en harmonieus resultaat zorgt.

Met gegalvaniseerd metaal kiest u voor een doorleefde look. Het metalen gedeelte wordt ondergedompeld in een galvanisatiebad en zorgt voor een industriële uitzicht waarbij het laswerk duidelijk zichtbaar blijft.

Om nog een ruwer effect te verkrijgen kunnen de trapwangen in blank staal blijven. Buiten een laagje vernis ondergaat de trap hier geen enkele behandeling waardoor het soms net een esthetische meerwaarde krijgt. Less is more …

Maar het kan uiteraard ook in inox waarbij uw woning meteen een strakke en moderne uitstraling krijgt.

Niet alleen binnentrappen, maar ook bordessen en overlopen, alsook buitentrappen en zoldertrappen kunnen wij op maat voor u realiseren.