Balustrades en trapleuningen

Keuze uit verschillende types leuningen in gevarieerde ontwerpen, materialen, behandelingen en technische oplossingen. Deze voldoen steeds qua stevigheid, veiligheid en duurzaamheid aan de gebruikseisen

Inox leuning met ronde, platte of vierkante staanders

In deze fotogalerij staan borstweringen, trapleuningen en balustrades in inox met voornamelijk ronde buizen en tussenliggers . Zowel gemonteerd op het verdiep/de trap als zijdelings bevestigd.

Inox balustrades met glas

Inox leuningen met glas kunnen op verschillende manieren vervaardigd worden. Ofwel kan er gebruik gemaakt worden van inox staanders waarbij het glas door middel van glasklemmen bevestigd wordt. Ofwel kan er gebruik gemaakt worden van inox profielen waar het glas ingeklemd wordt. Bij deze laatste optie worden eventuele openingen tussen staanders en glas vermeden. Er wordt steeds gebruik gemaakt van veiligheidsglas en dit in klaar glas, mat glas of gekleurd glas.

Inox leuning met kabels

Centraal bij dergelijke leuningen is het gebruik van inox kabels als tussenliggers. De rest van de leuning is voorzien van bovenbuis en staanders volledig volgens wens van de klant. Platte inox staanders of vierkante inox buizen kunnen gecombineerd worden met een ander materiaal. De diameter van de inox kabels alsook het aantal kunnen vrij gekozen worden. Deze kabels zijn altijd in inox 316.

Vensterbeveiliging

Voor de veiligheid moeten soms raamafschermingen voor de ramen geplaatst worden

Metalen balustrades

Het staal wordt behandeld door het te poedercoaten in een RAL-kleur. Om het geheel meer een industrieel uitzicht te geven kan het gegalvaniseerd worden.

Muurhandgrepen

Handgrepen in inox of metaal. Zowel ronde, vierkante als rechthoekige handregelbuizen zijn mogelijk.